Film svima turneja na drugoj stanici!

Nakon Pule — Film svima turneja je otišla na sjever. Stigli smo u goste u čak dvije županije — u Varaždinsku gdje smo u Varaždinu gostovali u Filmsko—kreativnom studiju VANIMA radionicom inkluzivnih kulturnih praksi te u Mađimursku gdje smo u Pleškovcu u KEC Murai održali projekciju inkluzivne verzije filma Dnevnik Diane Budisavljević, prilagođen gluhim i nagluhim osobama te radionicu inkluzivnih kulturnih praksi i hrvatskog znakovnog jezika. Nismo zaobišli ni Čakovec gdje su nas partneri, Platforma za društveni centar Čakovec upoznali sa svojim djelovanjem i kulturnom scenom Čakovca.

Beskrajno smo zahvalni ekipi Platforme nam je pružila divnu podršku i priliku da zajedno sudjelujemo u izgradnji solidarnijeg i inkluzivnijeg društva <3
———————————
Projekt se provodi u okviru programa Clubture-HR programska razmjena i suradnja uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, Zaklade Kultura nova, Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Grada Zagreba i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva kroz program Centri znanja.
———————————
Kino Katarina se provodi uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatskog audiovizualnog centra te u suradnji s Glazbenom školom Ivana Matetića – Ronjgova Pula.
———————————
Film svima!
Kultura svima!
Javni prostor svima!

Array