Film svima turneja na prvoj stanici 〰️ Film svima x Kino Katarina, Pula

Iiiiii, krenuli smo!
U nedjelju, 11.6.2023. održana je prva stanica Film svima turneje. Film svima je stigao u goste programu Kino Katarina filmom Zbornica, Sonje Tarokić koji je preveden i prilagođen gluhim i nagluhim te slijepim i slabovidnim osobama u sklopu Film svima 2022.

Projekcija je održana u dvorištu stare muzičke škole u centru grada, a prije nje smo održali radionicu hrvatskog znakovnog jezika — Ivona Križić iz Udruge gluhih i nagluhih PGŽ naučila je okupljene osnovama HZJ-a te smo održali kratku radionicu medijske kulture i inkluzivnih kulturnih praksi.

Kino Katarina ekipa nam je pružila divnu podršku i priliku da zajedno sudjelujemo u izgradnji solidarnijeg i inkluzivnijeg društva <3
———————————
Projekt se provodi u okviru programa Clubture-HR programska razmjena i suradnja uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, Zaklade Kultura nova, Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Grada Zagreba i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva kroz program Centri znanja.
———————————
Kino Katarina se provodi uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatskog audiovizualnog centra te u suradnji s Glazbenom školom Ivana Matetića – Ronjgova Pula.
———————————
Film svima!
Kultura svima!
Javni prostor svima!