Kultura svima — šesta inkluzivna ćakula i edukacija  — Rodno inkluzivni jezik s udrugom Pariter

Nakon Gradske knjižnice Rijeka, Pomorskog i povijesnog muzeja hrvatskog primorja, Dječje kuće, Hrvatskog narodnog kazališta Ivan pl. Zajc i RiHub-a, lokacija nove inkluzivne ćakule i edukacije je Galerija SKC. A u goste nam stižu sjajne žene iz udruge Pariter koje će nam pomoći u rješavanju jezičnih nedoumica i osigurati nas znanjima da naše inkluzivno djelovanje bez ikakvog problema ostvarimo i u području komunikacije. One koje su provele istraživanje o menstrualnom siromaštvu i doprinijele smanjivanju stope PDV-a na menstrualne potrepštine, one koje koordiniraju europsku inicijativu My voice, my choice u Hrvatskoj, one koje su prevele Priručnik o zdravstvenoj skrbi vezanoj uz pobačaj WHO-a i one koje uporno godinama stvaraju bolji svijet svima nama sada postaju one koje nam osiguravaju alate za jezičnu inkluziju. Vidimo se 4.7.2024. u 13:00 u Galeriji SKC.

Prijaviti se možete putem Google obrasca

Još jednom pozivamo sve na učenje i stvaranje inkluzivnijeg i solidarnijeg društva za sve nas — zajedno

Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na kulturasvima@filmsvima.com i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.

Array