Film svima turneja

Film svima u svojoj 8. godini postojanja ide na prvu pravu turneju zahvaljujući Clubture—HR i partnerskim organizacijama — Kinu Katarina, Platformi za društveni centar Čakovec i Udruzi Kućni kolektiv <3

Uz projekciju inkluzivnih filmova iz Film svima Medijateke, voditeljica i inicijatorica projekta, Maja Ogrizović održat će kratku edukaciju medijske kulture i inkluzivnih kulturnih praksi, a voditeljica radionica hrvatskog znakovnog jezika, tumačica za hrvatski znakovni jezik Ivona Križić i radionicu osnova hrvatskog znakovnog jezika.

Stanice Film svima turneje:
1. Pula, Kino Katarina — nedjelja, 11.6.2023., Zbornica, Sonja Tarokić
2. Čakovec, KEC Murai — petak, 30.6.2023., Dnevnik Diane Budisavljević, Dana Budisavljević
3. Klanjec, Kuća Klajn — kolovoz 2023. TBA

Film svima turneja teži senzibilizaciji za potrebe ranjivih društvenih skupina te poticanja solidarnosti i inkluzivnosti na široj društvenoj razini.

Projekt se provodi u okviru programa Clubture-HR programska razmjena i suradnja uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, Zaklade Kultura nova, Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Grada Zagreba i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva kroz program Centri znanja.