Kultura svima

Nakon prve edicije Kulture svima, nastavljamo dalje — inkluzivno i istoimeno. Od siječnja 2024. do lipnja 2025. potičemo inkluzivne kulturne prakse i podržavamo radnike i radnice kao i organizacije i institucije u njihovom inkluziviranju. Jer samo zajedno možemo izgraditi inkluzivnije i solidarnije društvo.

Projektom izrađena web stranica sa svim informacijama: www.kulturasvima.filmsvima.com.

Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na kulturasvima@filmsvima.com i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njega.