Film svima svugdje online turneja je stigla na predzadnju stanicu

Nakon Moje mjesto pod suncem, OŠ „Petar Zrinski“ Čabar i 3 razreda OŠ SE San Nicolo Rijeka, Film svima svugdje online turneja se polako približava svojoj posljednjoj stanici, No prije nego turneja završi za ovu godinu, virtualno smo posjetili SŠ „Vladimir Nazor“ Čabar zahvaljujući profesorici Bojani Mihajlović te 1.a i 2.a razredima.

Kao i do sada, Ivona Križić, prevoditeljica za hrvatski znakovni jezik i Maja Ogrizović, voditeljica projekta, sudionike projekta Film svima svugdje uvele su u svijet inkluzivne kulture s naglaskom na inkluzivnu audiovizualnu kulturu gledanjem prilagođenog i prevedenog filma, razgovorom o medijskoj kulturi te inkluzivnim kulturnim praksama kao i učenjem hrvatskog znakovnog jezika. I to po prvi put u 2 razreda u isto vrijeme!

Film svima svugdje online turneju očekuje još jedna stanica prije kratke stanke. Nakon Rijeke i Gorskog kotara, red je da turneju završimo na otoku – idemo na Krk u OŠ Fran Krsto Frankopan, PŠ Vrbnik!

Projekt Film svima svugdje provodi se zahvaljujući podršci Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske kroz program Razvoj publike 2020.