Pokrenuta službena web stranica projekta Film svima

U rujnu 2020., u sklopu 5. izdanja projekta Film svima, pokrenuta je službena web stranica projekta koju su mjesecima radosno gradili web dizajnerica Teja Ideja, programer Gregor Bogdanović, grafička dizajnerica Anja Kralj te urednica i voditeljica projekta Maja Ogrizović.

Na stranici je predstavljena Medijateka projekta Film svima koju čini 15 prevedenih i prilagođenih filmova; informacije o projektu, Film svima ekipi i povezanim projektima poput projekta Film svima svugdje te će redovito biti predstavljane novosti o inkluzivnim kulturnim praksama kao i subjekti koji prevode i prilagođavaju te prikazuju inkluzivne kulturne sadržaje. Kroz web stranicu svi su pozvani predložiti audiovizualni sadržaj za prevođenje i prilagođavanje za gluhe i nagluhe osobe te istaknuti primjere dobrih praksi.

Izradu web stranice financijski podupire Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske kroz Poziv za predlaganje programa koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Republici Hrvatskoj u 2020.

––

Film svima!
Kultura svima!