Pala je zadnja Film svima 2021 klapa!

Ovaj tjedan je završeno snimanje za Film svima 2021. I ove godine za snimanje i montažu je zadužen dugogodišnji suradnik, Ivan Vranjić, a za prijevode ekipa iz Udruge gluhih i nagluhih Primorsko-goranske županije (UGIN) — Damir Herega, Sandra Fabijanić i Ivona Križić. Zajednički smo odabrali ukupno 8 filmova različitih rodova i žanrova, trajanja, tema te godine izrade i preveli ukupno 226 minuta filmova za gluhe i nagluhe osobe.

Kao i svake godine, projektni tim pokušava kreirati program kojim će gluhima i nagluhima omogućiti konzumiranje filmova različitih vrsta i tema, jednako recentnu produkciju kao i filmske klasike.

Ove godine Film svima ekipa je prevela i prilagodila ukupno 8 naslova među kojima su dugometražni igrani klasik, 2 kratka animirana filma, 3 kratkometražna dokumentarna filma, kratkometražni igrani i srednjemetražni dokumentarni film.

Jedva čekamo da vam ispričamo više o njima!

Sada je vrijeme za montažu, korekcije i izradu inkluzivnih tilova te finalnu provjeru svih materijala. Taman da budemo potpuno spremni za novu ediciju Film svima u rujnu <3
— 
Film svima!
Kultura svima!