Kampanjom Inkluziviraj svoju praksu Film svima obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Po uzoru na prošlogodišnje obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i ove je godine u virtualni svijet, baš na taj isti dan, lansirana prva epizoda nove kampanje Inkluziviraj svoju praksu s kojom Film svima ekipa podsjeća na važnost aktivnog inkluzivno (su)djelovanja u društvu, otkrivanja postojećih inkluzivnih kulturnih praksi, a prije svega na važnost povezivanja sa zajednicom i dijeljenje znanja i vještina. 

Video je dostupan na službenom YouTube kanalu Film svima.

Kroz seriju od 3 videa, Film svima prezentira inkluzivni rad u kulturni i praktične načine kako jednostavnim koracima koračati prema inkluzivnijem i solidarnijem društvu.

Epizoda 1/3:

Epizoda 2/3:

Epizoda 3/3:

Epizode će biti objavljivane svakodnevno na Film svima Facebook i Instagram stranicama.

Filmaktiv je kroz program Film svima pokrenuo online kampanju Inkluziviraj svoju praksu koju su izradile Dorotea Škrabo, Anja Kralj, Jelena Radić, Ivona Križić i Maja Ogrizović uz pomoć suradnika i suradnica.
Online kampanja je dio projekta Film svima 2022 i financirana je sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske dok su cjelokupne Film svima aktivnosti financirane i sredstvima Grada Rijeke, Hrvatskog audiovizualnog centra i Primorsko-goranske županije.

Film svima!
Kultura svima!