Film svima svugdje 2022 stiže na Festival Tobogan!

Film svima svugdje vozni red je bogatiji za dvije nove stanice, i to kakve! Stižemo ni manje ni više nego direkt na aktivne ferije za djecu, stižemo na — T O B O G A N <3 I to ponovno u divnu dvoranu u Dječjoj kući opremljenu audio sustavom za slijepe te osobe sa slušnim aparatićima kojom upravlja Art-kino.

Festival Tobogan ove će godine biti održan po 6. put, a Film svima svugdje ekipa stiže čak dva puta — vidimo se u ponedjeljak, 4.7. i u srijedu 6.7. u kino dvorani Dječje kuće od 17:30 do 19:00:
— u ponedjeljak, 4.7. u 17:30 gledamo inkluzivne pilot epizode Malih letećih medvjeda, prevedene i prilagođene za gluhe i nagluhe osobe u sklopu Film svima 2021.
— u srijedu, 6.7. u 17:30 gledamo inkluzivni film Ježeva kuća, preveden i prilagođen za gluhe i nagluhe u sklopu Film svima 2018.

Prijave: ulaz je slobodan, uz obaveznu rezervaciju na: info@art-kino.org.

Vidimo se na sladoledu i inkluzivnim kulturnim praksama <3

Organizatori Tobogana za 2022. godinu su ustanove u kulturi Grada Rijeke: Art-kino, Gradsko kazalište lutaka Rijeka, Muzej moderne i suvremene umjetnosti i Gradska knjižnica Rijeka, a programski partneri su ove godine: Muzej grada Rijeke, Udruga za neformalno umjetničko-kulturno obrazovanje VMB, Volonterski program HKD-a na Sušaku, Film svima/Filmaktiv, Društvo arhitekata Rijeka, Peek&Poke, Riječka kulturna animacija Ricoola, Typflow, Putoklinci&Kruzovi. Programski fokus festivala su kultura i umjetnost u širem smislu s posebnim pogledom na suvremene i inovativne prakse. Festival je financijski podržan kroz javne potrebe u kulturi Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske. Sponzorsku podršku pružilii su i Jadran-galenski laboratorij te American Corner program US Embassy, a donatorsku PIK Rijeka i Jamnica. (aktivnosti Park’o’par).

Film svima svugdje provodi se zahvaljujući podršci Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatskog audiovizualnog centra, u organizaciji Filmaktiva, u partnerstvu s Udrugom gluhih i nagluhih Primorsko-goranske županije te u suradnji s Hej!

Film svima!
Kultura svima!