Održano četvrto savjetovanje s mladima u sklopu projekta Kultura svima

Nakon Opatije (Hotelijersko-turistička škola), Rijeke (Odsjek za kulturalne studije, Filozofski fakultet u Rijeci) i Delnica (Srednja škola Delnice), Kultura svima ekipa je otputovala u Čabar na savjetovanje s mladima. Posjetili smo srednju školu “Vladimir Nazor”, Čabar gdje su nas dočekali gimnazijalci spremni raspraviti o inkluziji te sugerirati model formiranja inkluzivnog kulturnog vijeća mladih.

Mladima je predstavljen koncept projekta i mogućnosti sudjelovanja, raspravljali smo o modelima uključivanja i provedbe projekta kao i formiranja i vođenja inkluzivnog kulturnog vijeća mladih.

Iako je planiran još samo jedan susret i to ponovno u Rijeci (petak, 16.12.2022. u Ekonomskoj srednjoj školi “Mije Mirkovića” u Rijeci), naši Tino i Maja će održati još jedan susret na poziv Prirodoslovne i grafičke škole i njihovog vijeća učenika. Nakon svih susreta krećemo u analizu prikupljenih materijala te započinjemo s formiranjem inkluzivnog kulturnog vijeća mladih — Kultura svima!

Film svima!
Kultura svima!

Projekt Kultura svima financiran je u sklopu programa Erasmus+, Ključna aktivnost 1 u području mladih, pod brojem 2022-1-HR01-KA154-YUO-000071717.