Peto savjetovanje s mladima — Kultura svima

Iako su projektom planirana 2 savjetovanja s mladima, zbog velikog interesa javnosti i škola, Kultura svima ekipa, odnosno naši Tino Vodanović i Maja Ogrizović održali su ukupno 5, a još je jedno savjetovanje ispred njih! Peto savjetovanje održano je u petak, 16.12.2022. u Ekonomskoj srednjoj školi “Mije Mirkovića” u Rijeci na poziv profesorice Sare Meszaros.

Tino, inače bivši učenik Ekonomske škole, svoje mlađe kolege je upoznao s mogućnostima sudjelovanja te poveo raspravu o inkluziji i pitanjima identiteta, njihove fluidnosti i višestrukosti.

Mladi su ispujnavali anketu o inkluziji nakon čega smo razgovarali o modelima uključivanja, ali i zajednički raspravili načine djelovanja budućeg Inklzuivnog kulturnog vijeća mladih Kultura svima.

Nakon konstruktivnih 5 susreta pred nama je još samo jedno savjetovanje s mladima i to u Rijeci u Prirodoslovnoj i grafičkoj školi, nakon čega slijedi analiza prikupljenih materijala te formiranje inkluzivnog kulturnog vijeća mladih — Kultura svima!

Film svima!
Kultura svima!

Projekt Kultura svima financiran je u sklopu programa Erasmus+, Ključna aktivnost 1 u području mladih, pod brojem 2022-1-HR01-KA154-YUO-000071717.