Spremni smo za intenzivan Film svima svugdje tjedan!

Spremni smo, baš smo jako spremni na druženja uživo — toliko da se idući tjedan družimo ukupno 3 puta! Kako bi se reklo, Film svima doista ide — svugdje 🙂

Prvo se u ponedjeljak, 4.7. od 14:00 do 16:00 družimo u Portiću u sklopu programa Suncobran, pa isti dan u 17:30 stižemo na Tobogan kada u Art-kino dvoranu u Dječjoj kući donosimo inkluzivnu projekciju i to prve dvije epizode serijala Mali leteći medvjedi, razgovore o filmu i medijskoj kulturi te učimo i sami biti inkluzivniji tako što ćemo naučiti osnove hrvatskog znakovnog jezika.

U utorak odmaramo i skupljamo dojmove, a u srijedu, 6.7. 17:30 do 19:00 se vraćamo u Dječju kuću s novom inkluzivnom projekcijom, ovoga puta sa starim znancem, Ježurkom Ježićem iz Ježeve kuće koji ekskluzivno za Film svima svugdje privremeno napušta svoj skromni dom kako bi upoznao klince diljem Hrvatske.

Ne propustite priliku i pridružite nam se na inkluzivnom putovanju prema solidarnijem društvu 🙂

Prijave na Tobogan: ulaz je slobodan, uz obaveznu rezervaciju na: info@art-kino.org.
psssssst! Mjesta ima još jako jako jako malo, požurite!

Film svima svugdje provodi se zahvaljujući podršci Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatskog audiovizualnog centra, u organizaciji Filmaktiva, u partnerstvu s Udrugom gluhih i nagluhih Primorsko-goranske županije te u suradnji s Hej!

Film svima!
Kultura svima!