Završili smo jednogodišnje Film svima svugdje online putovanje

Hvala, hvala, hvala, H—V—A—L—A!

Završavamo jednogodišnje Film svima svugdje online putovanje, održali Festival, podijelili impresije, naspavali se i — što ćemo sad?

Prva zahvala ide svima koji su sudjelovali i izdvojili svoje vrijeme te s nama zaronili u svijet inkluzivnih kulturnih praksi. Drugo hvala ide odličnoj ekipi bez koje ne bi bilo ni projekta ni izvedbe, ni filmova, ničega! Naravno jedno oooogromno hvala i našim donatorima, Europskom socijalnom fondu, odnosno Ministarstvu kulture i medija Republike Hrvatske i Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva koji su prepoznali vrijednost i snagu inkluzije te omogućili realizaciju projekta. Nakon toga jedno svemirsko hvala ide svima vama koji ste najdivnija podrška na društvenim mrežama kao i emocionalnim podrškama u obliku dragih prijatelja koji su nam iskazivali podršku i ljubav! I tako redom svima hvala za sve, do sljedećeg projekta.

Teškog srca zaključujemo ovaj projekt, ali naravno ne stajemo s planovima. Film svima ide dalje, još uvijek osjećamo da film nije stigao ni svugdje, a ni svima i zato se nastavljamo razvijati u različitim inkluzivnim smjerovima. Već u rujnu planiramo pravu pravcatu inkluzivnu feštu — 2. UGIN Filmski vrt, 7. Film svima festival i prilika za gledanje pobjedničkih filmova naših polaznika u rujnu. U—Ž—I—V—O!

Ostanite s nama, pratite nas, sudjelujte i ne zaboravite biti inkluzivni kada i gdje god možete!

Vaši Ivona, Sanja, Borko, Anja, Jelena i Maja

Projekt Film svima svugdje online, ukupne vrijednosti 343.000,00 kn financiran je kroz Europski socijalni fond u okviru poziva Umjetnost i kultura online, UP.02.1.1.14.0072 – Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. pri čemu sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 51.450,00 kn te iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 291.550,00kn.

Razdoblje provedbe projekta je od 14.6.2021. do 13.6.2022.Više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Filmaktiv.

Film svima! Kultura svima!