Film svima 2024: Kantrida na Kantridi

Nakon premijerne projekcije inkluzivnog filma Srebrne, Barbare Babačić, Film svima 2024 nastavlja s inklzuivnim projekcijama. Ovoga je puta na redu bila projekcija filma Kantrida, Luke Karla Kauzlarića nastao u sklopu Nove škole dokumentarnog filma 2022, prevedenog i prilagođenog u sklopu Film svima 2022. Kantrida je prikazana na Kantridi zahvaljujući organizaciji Urbanog separea koji ove godine organizira festival Pozdrav s riječke rivijere u trajanju od 14 dana!

Sretni smo što smo i ove godine dio programa prikazivanjem filmova dostupnih gluhim i nagluhim te slijepim i slabovidnim osobama te šireći pristup inkluzivnim kulturnim praksama — zajedno!

Vidimo se:
10.7. na slavlju 66. rođendana filma H-8 te 3. rođendana njegove inkluzivne inačice, dostupne gluhim i nagluhim te slijepim i slabovidnim osobama 🙂
— 13.7. na novoj etapi projekta Urbanog separea Pozdrav s riječke rivijere kada na Preluku gledamo ni manje ni više nego Gazdu!

Film svima, projekt udruge Filmaktiv i Hej! podržavaju Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Rijeka i Hrvatski audiovizualni centar, a projekcija u Ljetnom kinu se održava u suradnji s Art-kinom.

Array