Kultura svima — edukacije i ćakule, HNK Ivana pl. Zajca, 6.6.2024.

Kultura svima ekipa ne staje, iza nas je već četvrta (4.!) inkluzivna ćakula i edukacija i nova zajednica opremljena znanjima za inkluziviranje ❤

Brojni sudionici radionice pod nazivom Kultura svima — četvrta inkluzivna ćakula i edukacija— Audiodeskripcija s Tonijem Pavlovićem (CAD) sad su bogatiji za znanja izrade audiodeskripcija, što znači da uskoro možemo očekivati porast inkluzivnih filmova i predstava, a sve to zahvaljujući jednom jedinom Toniju Pavloviću iz Centra za audiodeskripcije.
Hvala Toniju na zaraznom entuzijazmu, volji i ljubavi prema inkluziji, hvala Iskri na prekrasnom inkluzivnom vodstvu institucijom, hvala Katarini na organizaciji, idejama, brizi i osiguravanju da sve prođe i bolje od planiranog, hvala Cvijeti i Maji na podršci i cijelom kolektivu HNK Ivan pl. Zajc na pokazanoj volji za učenjem — tako se inkluziviraju vlastite prakse!

Hvala još jednom svima na zajedničkoj gradnji inkluzivnije i solidarnije zajednice ❤

Vidimo se u subotu u 18:00 u HNK Ivan pl. Zajc na inkluzivnoj premijeri predstave Glorija, redateljice Senke Bulić, koja je nastala kroz Kulturu svima i to zahvaljujući snazi, volji i idejama Katarine Mažuran Jurešić, uz pogonsko gorivo Kultura svima kolektiva. Kad se male ruke slože… ❤

Kultura svima!

Budi dio promjene, inkluzivirajmo kulturu zajedno! Želiš biti dio promjene? Želiš naučiti kako inkluzivirati svoju praksu? Imaš sjajne ideje za inkluziviranje koje želiš podijeliti s drugima? Javi nam se na kulturasvima@filmsvima.com i stvarajmo zajedno inkluzivnije i solidarnije društvo. Za sve nas.

Projekt udruge Filmaktiv, naziva Kultura svima financiran je sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Financirano sredstvima Europske unije.

📸Dalibora Bijelić