Šesti (i sedmi i osmi) susret petog Film svima svugdje

Neumorna Film svima svugdje ekipa ovoga je puta nadmašila same sebe — u jednom su danu održana čak 3 susreta, sva 3 u DV Morčić i to u 3 ture s ukupno 7 vrtićkih skupina. E ta ekipa stvarno voli filmove, a pogotovo inkluzivne filmove. Okupili su se vrtićarci od 3 do 7 godina i njihove tete, željni novih filmskih priča i razgovora o filmovima (kao i onih nezaobilaznih priča o svojim iskustvima, psima, mačkama, prijateljima, bakama, djedovima te nezaobilaznih natjecanja čiji tata, a i poneka mama, više hrče).
Gledali smo film Tonka će sutra i raspravljali o dijagnozama sutrizma, o opasnim sutrićima koji su nas izgleda sve makar jednom napali. Dijelili smo savjete o metodama rješavanja, pričali o filmu te se naučili predstaviti na hrvatskom znakovnom jeziku. Iako je i abeceda još uvijek zahtjevan zadatak.
Divna ekipa s kojom se divno radi, nema druge nego da je kod njih uvijek — divno gostovati!

Draga teta Iva iz vrtićke skupine rainbows, hvala na novom pozivu, veselimo se novim susretima <3

I da ne zaboravimo, naša Larisa je imala svoju premijeru — prvo asistiranje u provedbi radionice i to pred najzahtjevnijom publikom od koje se znoje dlanovi i pazusi — vrtićarcima! Bravo Larisa, ponosni smo na tebe!

Film svima!
Kultura svima!

Projekt se provodi uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske te Hrvatskog audiovizualnog centra.