Pisma na kraju šume

Grupica šumskih životinja upustit će se u avanturu učenja pisanja. Vjeverica, tigar, jež i slon putem će napisati mnogo krivih slova i naopakih riječi, ali na kraju će se uvjeriti u važnost zajedništva, upornosti i znanja. 

Novac — Film svima svugdje online

Rafael i Erik su uspješni poslovni ljudi, različitih karaktera i različitih moralnih i etičkih vrijednosti. Obojca svaki dan prolaze kraj Tea, prosjeka koji sjedi ispred njihove firme i prosi. Ti susreti, kod naših protagonista, nose potpuno različite rekcije i odgovore. Film progovara o vrijednosti novca u našem društvu, o odnosima moći unutar pojedinaca koji imaju pune i prazne džepove. Koliko novac znači i je li njegova…

Mali leteći medvjedi: Kamena čeljust

Ovo je prva od dvije pilot epizode animiranog serijala ‘Mali leteći medvjedi’, jedne od najuspješnijih hrvatskih crtanih serija uz ‘Profesora Balthazara’. Epizoda prati jesensku berbu plodova koje mali leteći medvjedi sakupljaju u svoja spremišta. No nevolju donose lasice Smradac i Smucalo kada u želji da dođu do plodova otimaju medvjedicu Sunčicu.

Mali leteći medvjedi: Tajna visoke stijene

Tajna visoke stijene druga je pilot epizoda poznatog animiranog serijala ‘Mali leteći medvjedi’ koji se prikazivao diljem Europe i Kanade. Saznajemo da u srcu neprolazne guste šume živi pleme malih letećih medvjeda. No u šumi nisu sami, ondje su u i podle lasice Smradac i Smucalo koji smišljaju plan kako doseći vrh visoke stijene gdje leteći medvjedi skrivaju svoju slatku tajnu.